Wij zijn Sara en Jo en zijn zelf woonachtig in het mooie Wellen,

we hebben na Corona de beslissing genomen om een barista-opleiding te volgen. Tijdens onze opleiding zijn we ons gaan verdiepen in de specialty coffee. Hier hebben we talloze experimenten gedaan tot we de voor ons "perfecte" koffiebonen vonden. Later kwam de wijn erbij.

Velen stellen ons de vraag: "Waarom nu net koffie en wijn?" Doordat we veel experimenteerden met verschillende koffiebonen om zo het smakenpallet te ontdekken, vonden we veel gelijkenissen tussen de wijn met hun verschillende druivensoorten.

 

 

"Het leven is niet maakbaar, wel stuurbaar ... "

 

Ondanks ons gebrek aan horeca ervaring (thuisverpleegster en technisch ontwerper) jagen we toch onze droom waar om een eigen zaak te openen, samen met onze dochter Cilou. 

We leven tegenwoordig in een maatschappij waarbij de werkdruk overal hoog is, daarom willen we vinden dat onze klanten hier echt kunnen genieten van koffie/wijn (en biertjes) met een bijpassend gebak/gerechtje, even ontsnappen aan de realiteit en genieten.

 

"Leven en laten leven ... "

 

Wij hebben ervoor gekozen om bewust niet te werken met grote ketens, en in te zetten op lokale handelaars uit Wellen en omstreken. We vinden het heel belangrijk dat onze leveranciers een verhaal kunnen vertellen, zodat wij dit kunnen doorgeven aan onze klanten